מתכון של ערבה אחותי, שהיא האשפית הגדולה מכולם ביצירת ארוחות ערב
משובחות ומושקעות. מדהימה אותי בכל פעם מחדש איך בקלילות ובמהירות
היא מכינה אותן.
משובחות ומושקעות. מדהימה אותי בכל פעם מחדש איך בקלילות ובמהירות
היא מכינה אותן.
עוף בפסטו
חומרים:
2 נתחי חזה עוף
רוטב פסטו:
2 כוסות בזיליקום
1-2 שן שום
1/4 כוס צנוברים קלויים קלות
1/3 כוס שמן זית
1-2 שן שום
1/4 כוס צנוברים קלויים קלות
1/3 כוס שמן זית
1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת
מלח ופלפל שחור טחון טרי

שוטפים את נתחי העוף ומנגבים בנייר מגבת
מכניסים את כל חומרי הפסטו למג'ימיקס ומערבלים ליצירת משחה חלקה



משרים את נתחי העוף בכוס פסטו למשך חצי שעה.







צולים במחבת פסים יבשה וחמה, שתי דקות לכל צד.
מברוק הגרי. את המתכון הבא תזמיני אותי לאכול. נראה מדהים!!!
השבמחקתודה קאסוטו
השבמחקבשמחה יקירתי
הי הגרי, לא הבנתי אם את נזיד העדשים הכנת עם העדשים המונבטות או רגילות. בכל מקרה איך אפשר עוד לאכול את המונבטות ? סלט, כריך והדברים הרגילים ? לוב מיכל כהן
השבמחקהי מיכלי
השבמחקהכנתי את הנזיד עם עדשים מונבטים אבל אפשר לא וכמובן אפשר להשתמש בכל צורה אחרת כמו נבטים רגילים, נשיקות ושבת שלום
הגרי
השבמחקרק כרגע נכנסתי לאתר (מודה ומתבייש)
קראתי את כל הקטים, מקסים מקסים מקסים!
תמונות מהממות וספרי המתקונים הישנים ואריזות המוצרים, המון חיות עובר בדפים
והכתיבה שלך מאוד יפה
מינימליסטית, בלי התחכמויות, תיאורים יפים של יום יום עם ילד, מחשבות הגות יפות, קטעים שובביים.
ההגות על שדות הגזר הזכיר לי קטעי יומן של קרישנמורטי (אחד מהמורים הגדולים), הוא מסתובב מתבונן בעולם ועולים לו קטעי הגות.
נימה חמה לאמהות משורבבת דבר שיקנה לך מעריצות רבות
ואללה, שיחקת אותה!
אבידן
נ.ב:
וכמובן מיכאל...
כבוד גדול עם איתמר הקטן שלנו יככב כאחד שמחרב איזה סימטה קטנה של 'בתים לזיתים'
חייבים עם גבינת פרמזן??? זה לא כשר!!!!!!
השבמחקאני עשיתי את הפסטו בלי גכינה ויצא מעולה!
הי דינה
השבמחקכנראה שלא חייבים, אם יצא מעולה:)
תודה שקפצת לבקר