הסלט המרענן והפריך בעולם
מוציאים את המג'ימיקס מהארון וזהו נגמרה העבודה הקשה
קוצצים גזר, מוסיפים בצל ירוק וגם גבעול סלרי, מתבלים
מפזרים מעל אגוזי פקאן סיני ודואגים להשאיר משהו גם לאחרים
מרכיבים
גזרים 6-8
שני גבעולי בצל ירוק
גבעול סלרי
אגוזי פקאן סיני 100 גרם
לרוטב
אגוזי פקאן סיני 100 גרם
לרוטב
שמן קנולה 1/3 כוס
חומץ 1/4 כוס
כפית חרדל
חומץ 1/4 כוס
כפית חרדל
כפית סוכר חום
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מקלפים את הגזרים וקוצצים במג'ימיקס מעבירים לקערה
חותכים את הבצל והסלרי לפרוסות דקות מוסיפים לגזר
מערבבים בקערה קטנה את חומרי הרוטב, יוצקים מעל הירקות
לפני ההשגה מפזרים את האגוזים לשמירת פריכותם
לפני ההשגה מפזרים את האגוזים לשמירת פריכותם




הסלט נראה טעים מאוד ואני שמחה שמצאתי את הבלוג שלך ,שוב. ראיתי הודעה(שאולי נמחקה) אודות הבלוג באחת מקהילות האוכל ואז לא הספקתי לשמור .מהיום אני גם מנויה שלך,תודות :)
השבמחקהי חני תודה ושבת שלום
השבמחק