את הספר המקסים הזה קיבלתי מערבה אחותי

גם את המנג'טים הצבעוניים מהסיליקון
מבין שלל מתכוני הקאפקייקס המתוקים עם הקרמים המגרים, דוקא הראשון
שעשיתי מתוכו הוא מלוח ויותר לחמנית תרד עם גבינה וצנובר מאשר קאפקייק אבל
קליל להכנה וטעים
הילדים מהגן של מיכאל זללו אתמול ליד מדורת ל"ג בעומר

שעשיתי מתוכו הוא מלוח ויותר לחמנית תרד עם גבינה וצנובר מאשר קאפקייק אבל
קליל להכנה וטעים
הילדים מהגן של מיכאל זללו אתמול ליד מדורת ל"ג בעומר
מרכיבים
קמח לבן 200 גרם
קמח מלא 65 גרם
אבקת אפיה 1 כף
סוכר חום 2 כפות
אגוז מוסקט מגורר 1/4 כפית
חלב 1 כוס
שמן זית 3 כפות
ביצה
תרד מאודה,סחוט וקצוץ 200 גרם
צנובר קלוי קלות 100 גרם
גבינה בולגרית מפוררת 1 כוס
גבינת פרמזן מגוררת גס 50 גרם
אופן ההכנה
מדליקים תנור ל175 מעלות צלסיוס
מערבבים את החומרים היבשים
בקערה נפרדת מערבבים חלב, שמן וביצה רצוי במיקסר לקבלת
תערובת אחידה,מוסיפים בהדרגה כפות מהתערובת היבשה
ומאחדים את שתי התערובות, מערבבים ידנית את
התרד, הגבינה הבולגרית והצנוברים
תערובת אחידה,מוסיפים בהדרגה כפות מהתערובת היבשה
ומאחדים את שתי התערובות, מערבבים ידנית את
התרד, הגבינה הבולגרית והצנוברים
יוצקים למנג'טים ומפזרים למעלה מעט פרמזן
אופים כחצי שעה עד להזהבה




Lucky kids – for sure they deserve a treat after the hard work! Looks yummy, I will try it as well.
השבמחקהי אחותי פתאום ראיתי תגובתך
השבמחקראשונה בבלוג תודה
אם את רוצה לעשות את המתכון במדויק כפי שכתוב בספר
השתמשי רק בקמח לבן
וללא הגבינה בולגרית מפוררת- תוספת שלי
בהצלחה
naah..I will stick to the healthy version.
השבמחקArava.
את לא נורמלית!!
השבמחקאבל את מהממת.
איך, איך את מצליחה, אני לעולם לא אבין. זה נראה מעולה והלוואי שהייתי מהאמהות האלה שבין חמש לשש נעמדות להכין קאפ-קייקס. חביתה וסלט זה לפעמים מעל לכוחותי אפילו.
יישר כוחך יקירתי, אני מעריצה אותך על הכוחות.
הי חמו תודה על הפירגון
השבמחקנשיקות של לחם ובכלל
..