יום ראשון, 17 במאי 2009

ארטיק יוגורט תות

יום אחד פתחתי את הטלויזיה לדקה, ובדקה זו ראיתי איך ג'יימי אוליבר
מכין בדקה, ארטיק יוגורט עם פירות יער טריים ודבש- מיד תרגמתי
למה שהיה לי בבית- תות. קמתי ובמקום הכנתי. הקינוח האולטימטיבי
לקיץ זה. אפשר כמובן גם מנגו, פספלורה וכו'.
מרכיבים
תות טרי 250 גרם
יוגורט3% ביו 500 גרם
דבש 4 כפותרוחצים וחוצים תות טרי
פותחים 21/2 גביעי יוגורטשמים במג'ימיקס עם הדבש ומערבלים לתערובת חלקהמסננים במסננתשופכים לגביעים ומקפיאים ללילה

6 תגובות:

  1. יפה לך הבלוג גיסתי היקרה!

    השבמחק
  2. הי אילנה, תודה! עדיין לא הספקתי לפרסם, אני עדיין לומדת את הנושא, בקרוב ההשקה..

    השבמחק
  3. בדיוק עכשיו הכנו את הארטיקים!
    נראה לי שזה גם יכול להיות מין שייק פירות שכזה ללא ההקפאה.
    ד"ש

    השבמחק
  4. המתכון נהיה אחד ממתכוני הבית אצלינו. שייק, מעדן חלב, ארטיק - הכל הולך. אנחנו אפילו לא מסננים. זה טעים גם ככה.
    נשיקות, ציפי

    השבמחק
  5. הי ציפ
    אני רואה שהצלחת
    תודה נשיקות ושבוע טוב

    השבמחק